Mikulás és a csodaszánkó

Mikulás napja:Mikulás és a csodaszánkó

Egyszer volt, hol nem volt, egy kis faluban élt egy kislány nevén Anna. Anna mindig is nagyon szerette a téli ünnepeket, különösen a karácsonyt. Minden évben izgatottan várta a Mikulást és a csodás ajándékokat, amiket hozott. De az idén Anna új kalandra készült, amire sosem fogott volna rá.

Egy hideg téli éjszakán, amikor a hópelyhek a földre hullottak, Anna egyszer csak meghallotta a csengőszó hangját. Ablakából kinézve látta, hogy egy hatalmas szánkó érkezik a falu közepére. A szánkót hat fehér rénszarvas húzta, és a kormány mögött ült maga a Mikulás! Anna szemei méretesre nyíltak a meglepetéstől.

Anna azonnal felöltözött, és kirohant a házból a hóba. Odarohant a Mikuláshoz, aki nevetve köszöntötte őt.

  • Jó estét, Anna! Hallottam, hogy nagyon kedveled a karácsonyt, és úgy döntöttem, hogy elviszlek egy különleges utazásra a Csodaszánkóval – mondta a Mikulás.

Anna szemeiben a csillagok ragyogtak, és izgatottan ült a Csodaszánkóba. A szánkó hirtelen elszállt a levegőbe, és Anna és a Mikulás szemüket döbbenten forgatták.

  • Hová megyünk? – kérdezte Anna.
  • Egy titkos helyre, ahol mindenféle csoda vár ránk – válaszolta a Mikulás mosolyogva.A Csodaszánkó hihetetlen sebességgel repült a hófödte táj fölött. Anna és a Mikulás énekeltek és nevettek, miközben az éjszakai ég csillagai ragyogtak felettük. Végül a szánkó megérkezett egy gyönyörű erdőbe, amely tele volt ragyogó fényekkel és csillogó díszekkel.

  • Üdvözlünk a Csodaerdőben, Anna! – mondta a Mikulás.

Anna és a Mikulás leszálltak a Csodaszánkóról, és felfedezték a varázslatos erdőt. Mindenhol csillogó színekben pompázó fák és édes illatú virágok voltak. Az erdő közepén egy hatalmas fenyőfa állt, amelynek tetején egy hatalmas csillag ragyogott.

  • Ide hoztam téged, hogy segíts nekem kiválasztani a legszebb karácsonyfát az idei ünnepre – mondta a Mikulás.

Anna és a Mikulás összeszedték a legszebb díszeket és díszítették fel a fát. Amikor befejezték, a fa egyszerre ragyogott és zenélt, és Anna és a Mikulás boldogan nézte.

Ahogy az éjszaka tovább haladt, Anna és a Mikulás még számtalan különleges helyet fedeztek fel a Csodaerdőben. Találkoztak az erdő állataival, akik velük énekeltek és táncoltak, és még egy csillag alatti pikniket is tartottak.

Végül Anna és a Mikulás visszatértek a Csodaszánkóhoz, és a szánkó visszavitte őket a falujukba. Anna hálásan köszönte meg a varázslatos éjszakát, és megígérte a Mikulásnak, hogy sosem fogja elfelejteni ezt az élményt.

Mikor hazaértek, Anna tudta, hogy ez a karácsony a legkülönlegesebb lesz az életében. És amikor a többi gyerek megkérdezte, hogy miért olyan boldog, csak mosolygott, és azt mondta: „Mert találkoztam a Varázslatos Mikulással és a Csodaszánkóval, és megtanultam, hogy a karácsonyban igazán a csodák és a szeretet számít.”

Mikulás és a csodaszánkó

Mikulás és a csodaszánkó

 Mikulás versek

Télapóra dalok

Mikulás mesék

Képek mikulásra

Mikulásra SMS

Mikulás kifestők, színezők

Mikulás idézetek

Köszöntések

Idézetek lapja

Versek gyerekeknek

Mesenapok

 Mások erre kerestek még: Mikulás, télapó, mikulás versek, télapó versek, mikulás vers, mikulas versek, mikulásos versek, télapó vers, mikulásos vers, télapós vers, mikulasos vers, télapo vers, mikulás köszöntők, mikulás köszöntő, mikulás mondóka, mikulás képeslap, mikulas mondokak, mikulás mondoka, mikulás idézetek, vicces mikulás versek, mikulás története, igazi mikulás, mikulás háttérképek, igazi mikulas, ovi mikulás versek, télapós versek, mikulás versek felnőtteknek, mikulás versek gyerekeknek, mikulás versek vicces, mikulás versek ovisoknak, a mikulás története, mikulásra ötletek, rövid mikulás versek, igazi télapó, télapó versek felnőtteknek, rövid mikulás versek bölcsiseknek, télapó háttérképek,mikulas rendeles, donászy magda télapó, mikulás története gyerekeknek, télapó mondóka, télapó készítése házilag, mikulás versek rövid, mikulás vers kicsiknek, mikulas napi koszonto, télapós ajándékok, mikulásnap, versek mikulásra, mikulás ötletek gyerekeknek,vers mikulásra, mikulás gyerekeknek, mikulás képeslapok idézettel, mikulas versek iskolasoknak, télapó képeslap, mikulas otletek gyerekeknek, mikulás üdvözlő, modern mikulás vers, mikulás versek óvodásoknak, mikulás versek mesék.

Jön a mikulás vers, mikulás télapó, a télapó, retro mikulás, mikulás adventi naptár, kreatív mikulás ötletek, nagy mikulás, mikulás képkeretek, mikulás vers ovisoknak, mikulás versek kicsiknek, télapó története, télapó versek ovisoknak, mikulas versek gyerekeknek, mikulas versek ovisoknak, mikulás kalendárium, rövid mikulás vers, télapó vers kicsiknek, télapó köszöntő, vicces télapó versek, télapóra kreatív ötletek, rövid télapó vers, ötletek mikulásra, vicces mikulás versek felnőtteknek, télapó versek gyerekeknek, mikulás felnőtteknek, mikulás mondókák bölcsiseknek, mikulás versek bölcsiseknek, mikulás mondja a gyerekeknek, mikulás vers bölcsiseknek, télapó vers óvodásoknak, mikulás vers rövid, jön már a mikulás karácsonyi versek mesék, mikulás vers óvodásoknak, képeslap mikulás, legszebb mikulás vers, mikulás képek idézetekkel, télapós versek gyerekeknek, mikulas napi ajandekok, télapó ötletek gyerekeknek, mikulás versek nagycsoportosoknak, télapó mondókák gyerekeknek, mikulás köszöntő gyerekeknek, piros mikulás, mikulás versek óvoda, télapó műsor gyerekeknek, télapó és a manók, kreatív télapó, mikulás fénykép, télapóra, mikulás vers óvoda, télapó kreatív.

 

error: Content is protected !!