Rénszarvasok éjszakája

Mikulás napja:Rénszarvasok éjszakája

Volt egyszer egy kis falu a hegyek között, ahol minden évben izgatottan várták a karácsonyt. A legkisebbek álmodoztak a Mikulás érkezéséről, és a nagyok már elkezdték a készülődést az ünnepekre. Ám a legizgalmasabb dolog a faluban az volt, amit a gyerekek csak Rénszarvasok Éjszakáján láthattak.

Rénszarvasok Éjszakáján a falu közepén egy hatalmas karácsonyfa állt, amelyet a helyi lakosok közösen díszítettek fel. Az éjszaka során a fa alatt összegyűltek, és együtt énekelték a karácsonyi dalokat. Az éjszaka leple alatt a falu fényes csillagokként ragyogott.

De mi történt a rénszarvasokkal ezen a különleges éjszakán? Nos, ezen az estén a rénszarvasok is készülődtek a Mikulás segítésére. Azon a napon, amikor a hó lehullt a hegyekre, és az éjszaka kristálytiszta volt, a rénszarvasok összegyűltek a varázslatos erdő mélyén. A vezér, Rudolf, a piros orrú rénszarvas, elővett egy térképet, amelyen az egész világ volt bejelölve.

Rudolf szólalt meg: „Kedves barátaim, itt az ideje, hogy elinduljunk és segítsünk a Mikulásnak szállítani az ajándékokat azoknak a gyerekeknek, akik jók voltak egész évben.”

A rénszarvasok egyhangúan bólintottak, és az égbe emelkedtek. Lassan, de biztosan repültek a csillagok között, vezérüket követve. Az éjszaka csendes volt, és a havas táj csodálatos volt alattuk. Ahogy haladtak, Rudolf elmesélte nekik a korábbi kalandokat és azokat a pillanatokat, amikor a Mikulás megtalálta az elveszett ajándékokat.

Ahogy elérkeztek a kis falu felett, a rénszarvasok lassan leereszkedtek, és láthatóvá váltak a falu apró ablakain keresztül. A gyerekek, akik még ébren voltak, mosolyogva néztek fel az égre, és látták a rénszarvasok ragyogó szarvait. Minden évben ugyanezt a csodát látták, de mindig újra és újra elbűvölték őket.A Mikulás a kéményeken keresztül jutott be a házakba, hagyva az ajándékokat azoknak a gyerekeknek, akiket megérdemeltek. A rénszarvasok pedig várták a tetőn, hogy továbbrepüljenek a következő házhoz.

Amikor a feladat befejeződött, és az összes ajándék kiszállításra került, a rénszarvasok újra az égbe emelkedtek, és visszatértek az erdőbe. Ott ünnepelték Rénszarvasok Éjszakáját egy kis körben, és megosztották egymással a kalandjaikat és élményeiket.

Ahogy hajnal közeledett, a rénszarvasok visszatértek a falu fölé, és az ég alatt ragyogóan fénylő csillagokként hagyták el a területet. A gyerekek aludtak, de álmaikban boldogság és csoda járt körülöttük.

A következő évben ismét Rénszarvasok Éjszakáját ünnepelték, és a kis falu lakói tudták, hogy mindig számíthatnak a rénszarvasokra és a Mikulásra az ünnepek alkalmával. Az éjszaka varázsa mindig velük maradt, és emlékeztette őket az összetartozás erejére és a csodák valóságára.

Így ért véget a mese a „Rénszarvasok Éjszakájáról”, amely egy olyan éjszakát mutat be, amikor a rénszarvasok és a Mikulás összefogva hozzák el a karácsonyi csodákat a világ minden gyerekének. Az éjszaka, amikor az összetartozás és a szeretet ereje mindenkit átölel.Rénszarvasok éjszakája

Rénszarvasok éjszakája

Rénszarvasok éjszakája

 Mikulás versek

Télapóra dalok

Mikulás mesék

Képek mikulásra

Mikulásra SMS

Mikulás kifestők, színezők

Mikulás idézetek

Köszöntések

Idézetek lapja

Versek gyerekeknek

Mesenapok

 Mások erre kerestek még: Mikulás, télapó, mikulás versek, télapó versek, mikulás vers, mikulas versek, mikulásos versek, télapó vers, mikulásos vers, télapós vers, mikulasos vers, télapo vers, mikulás köszöntők, mikulás köszöntő, mikulás mondóka, mikulás képeslap, mikulas mondokak, mikulás mondoka, mikulás idézetek, vicces mikulás versek, mikulás története, igazi mikulás, mikulás háttérképek, igazi mikulas, ovi mikulás versek, télapós versek, mikulás versek felnőtteknek, mikulás versek gyerekeknek, mikulás versek vicces, mikulás versek ovisoknak, a mikulás története, mikulásra ötletek, rövid mikulás versek, igazi télapó, télapó versek felnőtteknek, rövid mikulás versek bölcsiseknek, télapó háttérképek,mikulas rendeles, donászy magda télapó, mikulás története gyerekeknek, télapó mondóka, télapó készítése házilag, mikulás versek rövid, mikulás vers kicsiknek, mikulas napi koszonto, télapós ajándékok, mikulásnap, versek mikulásra, mikulás ötletek gyerekeknek,vers mikulásra, mikulás gyerekeknek, mikulás képeslapok idézettel, mikulas versek iskolasoknak, télapó képeslap, mikulas otletek gyerekeknek, mikulás üdvözlő, modern mikulás vers, mikulás versek óvodásoknak, mikulás versek mesék.

Jön a mikulás vers, mikulás télapó, a télapó, retro mikulás, mikulás adventi naptár, kreatív mikulás ötletek, nagy mikulás, mikulás képkeretek, mikulás vers ovisoknak, mikulás versek kicsiknek, télapó története, télapó versek ovisoknak, mikulas versek gyerekeknek, mikulas versek ovisoknak, mikulás kalendárium, rövid mikulás vers, télapó vers kicsiknek, télapó köszöntő, vicces télapó versek, télapóra kreatív ötletek, rövid télapó vers, ötletek mikulásra, vicces mikulás versek felnőtteknek, télapó versek gyerekeknek, mikulás felnőtteknek, mikulás mondókák bölcsiseknek, mikulás versek bölcsiseknek, mikulás mondja a gyerekeknek, mikulás vers bölcsiseknek, télapó vers óvodásoknak, mikulás vers rövid, jön már a mikulás karácsonyi versek mesék, mikulás vers óvodásoknak, képeslap mikulás, legszebb mikulás vers, mikulás képek idézetekkel, télapós versek gyerekeknek, mikulas napi ajandekok, télapó ötletek gyerekeknek, mikulás versek nagycsoportosoknak, télapó mondókák gyerekeknek, mikulás köszöntő gyerekeknek, piros mikulás, mikulás versek óvoda, télapó műsor gyerekeknek, télapó és a manók, kreatív télapó, mikulás fénykép, télapóra, mikulás vers óvoda, télapó kreatív.error: Content is protected !!