Mikulás rajz készítése

Mikulás rajz készítése

Decemberben már mindenki mikulás és karácsony lázban ég. Ilyenkor jó, ha otthonra is tudunk varázsolni egy kis ünnepi hangulatot. Ebben segíthet az ünnepi díszítés, aminek pedig a mikulás rajz szinte kötelező eleme, ha gyermek van a családban.

Mikulás rajz készítése

Mikulás rajzok egy kis segítséggel

Mit tegyél, ha nem erősséged a rajzolás? Az egyszerű mikulás rajz készítése csak elsőre tűnik bonyolultnak. Ha ismered az egyes lépéseket, ahogyan készül, akkor te is képes vagy lerajzolni egy cuki, mosolygós mikulást.

Ehhez pedig rengeteg segítséged megadatik az internetnek köszönhetően. Összegyűjtöttünk pár videót és néhány weboldalt, ahol találsz szuper mikulás rajzokat. Biztosan megtalálod a neked ideális formát, amit könnyedén és egyszerűen le tudsz rajzolni.

Mikulás rajz ötletek találsz az alábbi oldalakon:

Mikulás rajz készítése

Mikulás rajz videós segítséggel

Az alábbi videókban szintén egy-egy mikulás rajzot találsz, ráadásul lépésről lépésre bemutatják a télapó rajzolását.

 

 

 

Ha kedvet kaptál a rajzoláshoz

Ha közben kedvet kaptál további rajzoláshoz és fejlesztenéd rajztudásod. Vagy éppen megakadtál még a pálcikaember rajzolásánál és szeretnél végre te is megtanulni rajzolni, akkor lepd meg magad egy rajztanfolyammal. Akár karácsonyra, de bármilyen más alkalomra szuper ajándék lehet egy közös rajzolás a gyerekekkel, vagy a pároddal. Ráadásul, ha a jobb agyféltekés rajzolás módszerét választod, akkor pár nap alatt nemcsak a rajztudásod fog óriási fejlődni, de segít az önismeretben, fejleszti a kreativitásod, a kézügyességed és nem utolsó sorban remekül szórakozhatsz és kikapcsolódhatsz a rajzórák alatt.

Mikulás versek

Mikulás dalok

Mikulás mesék

Mikulás képek

Mikulásra SMS

Mikulás kifestők, színezők

Mikulás versek

Mikulás dalok

Mikulás mesék

Mikulás képek

Mikulásra SMS

Mikulás kifestők, színezők

error: Content is protected !!