Mikulás napi meglepetések gyerekeknek

Mikulás napi meglepetések gyerekeknek

Télapó eljövetele mindig felcsigázza a kisgyerekeket, akik tűkön ülve várják mit is kapnak az ősz szakállú ajándékhozótól. Szerencsére a mikulás napi meglepetéseknél a gyerekek számára széles tárházat tartogat, így jó eséllyel nem marad a Télapó és szülői segítői ötletek nélkül. Az alábbiakban ezek közül válogattunk össze párat.

Ajándékcsomag

Az ajándék csomag mondhatni már inkább kötelező jelegű, hiszen az ablakba, vagy kéményhez akasztott zoknit a Télapónak fel kell töltenie. A szokásos csokit, csokival kombináció helyett azonban egy kis rágcsálni való, egészségesebb gyümölcs, vagy zöldségchips, vagy épp diákcsemege is belepottyanhat a télapó csomagjába.

Mikulás napi meglepetések gyerekeknek

Mikulás napi meglepetések gyerekeknek: ajándékcsomag

Plüssállatok

Az ünnepek alkalmával mindig megesik, hogy a gyermekek szinte rimánkodnak egy-egy kis háziállatért, ám ez sokszor nem ideális megoldás. Élő állat helyett azonban nyugodtan választhatunk egy-egy aranyos, bolyhos kis plüssállatot, amivel a gyermek együtt alhat és játszhat.

Társasjátékok

A társasjátékok terén elképesztően széles a választék, hiszen korosztály szerint és típus szerint is válogathatunk közöttük. A társasjátékok között ma már egyaránt megtalálhatunk ügyességi játékokat, logikára alapozókat, de van ahol a vak szerencse is közrejátszhat, így mindenki megtalálhatja a maga számítását.

Mikulás napi meglepetések a gyerekeknek

Mikulás napi meglepetések gyerekeknek: társasjátékok

Játékbabák

A kislányok kedvenc játékai a játékbabák és a hozzájuk tartozó kiegészítők, mint például a:

  • játék pelenka,

  • babakád,

  • babakocsi,

  • babaruha, stb.

Amennyiben ilyen ajándékban gondolkodunk, akkor ideális megoldás lehet a Baby Born baba és a hozzájuk kapcsolódó kiegészítők, melyek az egyik legnagyobb múltú játékgyár, a Zapf kiváló minőségű játékai. A babák egy része többfunkciós, tudnak sírni, enni-inni, és akár pisilni is, amiket megrendelhetünk a Baby born baba webshopokból.

Építő készlet

Az építőkészletek egy klasszikusnak ajándéknak számítanak a gyerekek számára, amikkel ráadásul, miközben szórakoznak a gyermek, egyben fejleszti is képességeit.

Építőkészletek terén szerencsére igen széles a választék, így bármely korosztály számára megtalálhatjuk az ideális opciót. A legkisebbek számára a nagy építőelemes szettek lehetnek ideálisak, míg a kicsit nagyobbak már a hagyományos Lego, vagy más építő szettekhez is bátran hozzáláthatnak.

Mesekönyv

A mesekönyvek minden kisgyermek számára új dimenziót nyithatnak meg a kreativitás terén, ráadásul a szülő is minőségi időt tölthet el gyermekével, miközben a mesekönyvek sorait olvassa fel elalvás előtt. A mesekönyvek terén találkozhatunk mesegyűjteményekkel, de találkozhatunk akár képes könyvekkel is, melyek vizuális úton is mesélhetnek a gyerekeknek, nem beszélve a hangos mesekönyvekről.

Mikulás napi meglepetések gyerekeknek

Mikulás napi meglepetések gyerekeknek: mesekönyvek

Mesefilm

A háztartások jelentős részében ma már megtalálható egy- vagy akár több televízió is. Egy-egy lebilincselő egész estés mesefilm, akár hosszútávon is lekötheti gyermekünket, főképp, ha kedvenc karakterei története elevenedik meg előtte.

Számítógépes játék

Ma már minden korosztály számára válogathatunk a számítógépes és konzolra készült játékok között. A fiatalabbak számára készült játékok ráadásul rengeteg esetben oktatási célt is szolgálnak, így mindenképp érdemes ezek felől is érdeklődnünk, ha megfelelő ajándékot keresünk számukra.

Összegezve

A Mikulás napon tehát válogathatunk a klasszikus és a modern ajándékok között is, így a Télapó szülői segítséggel könnyebben megtalálhatja az ideális ajándékot minden gyermek számára.

Mikulás versek

Mikulás dalok

Mikulás mesék

Mikulás képek

Mikulásra SMS

Mikulás kifestők, színezők

Mikulás versek

Mikulás dalok

Mikulás mesék

Mikulás képek

Mikulásra SMS

Mikulás kifestők, színezők

error: Content is protected !!