Mikulás kalandja a nagy hóban

Mikulás napja:Mikulás kalandja a nagy hóban

Egyszer régen, a messzi Északi Sarkvidéken, éppen karácsony előtt néhány nappal, a Mikulás elkészült az ajándékokkal és az összes jó gyermek listájával. Egy kis csapat rénszarvas húzta szánon várta őt, készen állva a hagyományos éjszakai útra. Azonban az időjárásnak nem mindenki örült, és az égbolt sötétségbe borult.

A hóvihar gyorsan erősebbé vált, és Mikulás a nagy hóban majdnem elveszítette az utat. A rénszarvasok igyekeztek, de a szán nehezen haladt a hóban. Mikulás aggódva nézett az órájára, mert érezte, hogy időközben a csillagok is eltűntek a felhők mögött. A hóvihar egyre erősebb lett, és hamarosan nem látta a kezét a szeme előtt.

Ahogy a vihar tombolt, Mikulás és a rénszarvasok véletlenül letérték az útról és egy sűrű erdőbe kerültek. Mikulás elhatározta, hogy megállnak egy pillanatra, és megpróbálják újra megtalálni az irányt. De a hóesés annyira sűrű volt, hogy a szán és a rénszarvasok hamarosan elakadtak a hóban.

Mikulás megpróbált segítséget hívni a varázslatos harangjával, de a vihar elnyomta a hangot, és senki sem hallotta meg. Kénytelen volt gyalog továbbmenni a rénszarvasok nélkül, de a hó olyan mély volt, hogy alig tudott haladni. A hideg is kezdett megfogni, és Mikulás már kezdett kétségbeesni.

Ahogy botladozott előre, hirtelen egy csoport kis állat jött vele szembe. Voltak közöttük mókusok, hóbaglyok és nyuszik. A kis állatok észrevették Mikulást, aki fázva és elgyötörten nézett ki, és azonnal segítségére sietettek. Összegyűjtöttek néhány szálat és ágat, hogy segítsenek neki melegben tartani magát, és vezették őt egy kis kunyhóhoz a közelben.A kunyhóban egy kedves öregember fogadta őt, aki az erdőben élt, és tudta, hogy ki ő valójában. Mikulás melegen ült a tűz mellett, és mesélt az öregembernek az elveszett szánnal és rénszarvasokkal történtekről.

Az öregember megnyugtatta Mikulást, és azt mondta neki, hogy segít neki megtalálni az elveszett szánt és rénszarvasokat. Elmondta, hogy az erdő mélyén található egy varázslatos kristálygömb, amely képes megmutatni az elveszett dolgok helyét.

Mikulás és az öregember útra keltek, és a kristálygömb valóban segített megtalálni az elveszett szánt és rénszarvasokat. Mikulás hálásan köszönte meg az öregember segítségét, majd útnak indultak újra, hogy befejezzék az ajándékok kiszállítását.

A hóvihar már elült, és a csillagok ismét felragyogtak az éjszakai égen. Mikulás és a rénszarvasok sikeresen elvégezték a karácsonyi küldetésüket, és boldogan tértek vissza a Sarkvidékre.

Azon a különleges karácsonyéjszakán mindenki boldogan aludt, és a gyerekek reggel örömmel találták meg az ajándékokat a karácsonyfa alatt. Mikulás kalandja a Nagy Hóban emlékezetes maradt, és minden évben elmesélték az emberek egymásnak, mint egy varázslatos karácsonyi történetet.Mikulás kalandja a nagy hóban

Mikulás kalandja a nagy hóban

Mikulás kalandja a nagy hóban

 Mikulás versek

Télapóra dalok

Mikulás mesék

Képek mikulásra

Mikulásra SMS

Mikulás kifestők, színezők

Mikulás idézetek

Köszöntések

Idézetek lapja

Versek gyerekeknek

Mesenapok

 Mások erre kerestek még: Mikulás, télapó, mikulás versek, télapó versek, mikulás vers, mikulas versek, mikulásos versek, télapó vers, mikulásos vers, télapós vers, mikulasos vers, télapo vers, mikulás köszöntők, mikulás köszöntő, mikulás mondóka, mikulás képeslap, mikulas mondokak, mikulás mondoka, mikulás idézetek, vicces mikulás versek, mikulás története, igazi mikulás, mikulás háttérképek, igazi mikulas, ovi mikulás versek, télapós versek, mikulás versek felnőtteknek, mikulás versek gyerekeknek, mikulás versek vicces, mikulás versek ovisoknak, a mikulás története, mikulásra ötletek, rövid mikulás versek, igazi télapó, télapó versek felnőtteknek, rövid mikulás versek bölcsiseknek, télapó háttérképek,mikulas rendeles, donászy magda télapó, mikulás története gyerekeknek, télapó mondóka, télapó készítése házilag, mikulás versek rövid, mikulás vers kicsiknek, mikulas napi koszonto, télapós ajándékok, mikulásnap, versek mikulásra, mikulás ötletek gyerekeknek,vers mikulásra, mikulás gyerekeknek, mikulás képeslapok idézettel, mikulas versek iskolasoknak, télapó képeslap, mikulas otletek gyerekeknek, mikulás üdvözlő, modern mikulás vers, mikulás versek óvodásoknak, mikulás versek mesék.

Jön a mikulás vers, mikulás télapó, a télapó, retro mikulás, mikulás adventi naptár, kreatív mikulás ötletek, nagy mikulás, mikulás képkeretek, mikulás vers ovisoknak, mikulás versek kicsiknek, télapó története, télapó versek ovisoknak, mikulas versek gyerekeknek, mikulas versek ovisoknak, mikulás kalendárium, rövid mikulás vers, télapó vers kicsiknek, télapó köszöntő, vicces télapó versek, télapóra kreatív ötletek, rövid télapó vers, ötletek mikulásra, vicces mikulás versek felnőtteknek, télapó versek gyerekeknek, mikulás felnőtteknek, mikulás mondókák bölcsiseknek, mikulás versek bölcsiseknek, mikulás mondja a gyerekeknek, mikulás vers bölcsiseknek, télapó vers óvodásoknak, mikulás vers rövid, jön már a mikulás karácsonyi versek mesék, mikulás vers óvodásoknak, képeslap mikulás, legszebb mikulás vers, mikulás képek idézetekkel, télapós versek gyerekeknek, mikulas napi ajandekok, télapó ötletek gyerekeknek, mikulás versek nagycsoportosoknak, télapó mondókák gyerekeknek, mikulás köszöntő gyerekeknek, piros mikulás, mikulás versek óvoda, télapó műsor gyerekeknek, télapó és a manók, kreatív télapó, mikulás fénykép, télapóra, mikulás vers óvoda, télapó kreatív.error: Content is protected !!