Mikulás és a rénszarvasok

Mikulás napja:Mikulás és a varázslatos rénszarvasok

Egyszer régen, a Karácsony előestéjén, amikor a hó lepte be az erdőket és a csillagok ragyogtak az égen, Mikulás nagy izgalommal készült a nagy éjszakára. Rénszarvasai, Dancer, Prancer, Dasher és a többiek, mind a szán előtt álltak, készen arra, hogy elinduljanak a világ körüli utazásukra.

Azonban ebben az évben valami furcsa dolog történt. Ahogy Mikulás megérintette a rénszarvasok orrát, hogy átvigyék őt a házak tetejére, semmi sem történt. A rénszarvasok orruk nem világított. Mikulás és a rénszarvasok megrémültek, hiszen a világító orruk nélkül nem tudták volna elvégezni a karácsonyi kiszállítást.

Mikulás hosszú órákon át próbálta megjavítani a helyzetet, de semmi sem segített. A rénszarvasok orra továbbra sem világított. A kis tündérek és az öreg manók is megpróbáltak segíteni, de hiába.

Mikulás úgy érezte, hogy mindennek vége. Csüggedten ült a szánjában, amikor hirtelen egy hang szakította meg a csendet. Egy kis rénszarvas közeledett hozzá, de nem olyan rénszarvas volt, mint a többiek. A szemeiben varázslatos csillagok világítottak, és a szarván egy kis pelyhes piros csillag ragyogott.

A kis rénszarvas, akit Twinkle-nek hívtak, beszélni kezdett Mikulással. Elmondta neki, hogy a rénszarvasok varázslatos ereje elveszett, de ő a varázslat utolsó darabját hordozza magában. Twinkle azt mondta, hogy segíteni fog Mikulásnak megtalálni a rénszarvasok elveszett varázslatát, de csak akkor, ha ő is velük mehet a karácsonyi utazásra.

Mikulás örömmel elfogadta Twinkle ajánlatát, és együtt elindultak, hogy visszaszerezzék a rénszarvasok varázslatát. Útnak indultak a messzi Északi Sarkra, ahol találkoztak az Északi Fény hercegnőjével, aki segített nekik megfejteni a varázslat rejtélyét.

Végül sikerült visszaadni a rénszarvasoknak a varázslatukat, és azok orra ismét ragyogni kezdett. Boldogan tért vissza Mikulás a szánjához, és Twinkle is csatlakozott hozzájuk.Karácsony éjszakáján a rénszarvasok újra a magasba emelkedtek, és a csillagok ragyogása mellett elrepítették Mikulást és Twinkle-t a világ minden részére. Minden ház tetején megálltak, és Mikulás ajándékait hagyták azoknak, akik jók voltak egész évben.

A karácsonyi éjszaka végén Mikulás és Twinkle visszatértek az Északi Sarkra, ahol az Északi Fény hercegnője várta őket. Mindannyian boldogan ünnepelték a sikeres karácsonyi utazást.

Ez a történet arról szól, hogy a csoda mindig ott van körülöttünk, csak meg kell találnunk azt. Mikulás és Twinkle megtanulták, hogy a varázslat a szívünkben van, és mindig ott segít nekünk, amikor a legnagyobb szükségünk van rá. És így, a Karácsony ünnepén, mindannyian rájöttek, hogy a szeretet és az összetartás a legnagyobb ajándék, amit adhatunk és kaphatunk.

Mikulás és a rénszarvasok

Mikulás és a rénszarvasok

 Mikulás versek

Télapóra dalok

Mikulás mesék

Képek mikulásra

Mikulásra SMS

Mikulás kifestők, színezők

Mikulás idézetek

Köszöntések

Idézetek lapja

Versek gyerekeknek

Mesenapok

 Mások erre kerestek még: Mikulás, télapó, mikulás versek, télapó versek, mikulás vers, mikulas versek, mikulásos versek, télapó vers, mikulásos vers, télapós vers, mikulasos vers, télapo vers, mikulás köszöntők, mikulás köszöntő, mikulás mondóka, mikulás képeslap, mikulas mondokak, mikulás mondoka, mikulás idézetek, vicces mikulás versek, mikulás története, igazi mikulás, mikulás háttérképek, igazi mikulas, ovi mikulás versek, télapós versek, mikulás versek felnőtteknek, mikulás versek gyerekeknek, mikulás versek vicces, mikulás versek ovisoknak, a mikulás története, mikulásra ötletek, rövid mikulás versek, igazi télapó, télapó versek felnőtteknek, rövid mikulás versek bölcsiseknek, télapó háttérképek,mikulas rendeles, donászy magda télapó, mikulás története gyerekeknek, télapó mondóka, télapó készítése házilag, mikulás versek rövid, mikulás vers kicsiknek, mikulas napi koszonto, télapós ajándékok, mikulásnap, versek mikulásra, mikulás ötletek gyerekeknek,vers mikulásra, mikulás gyerekeknek, mikulás képeslapok idézettel, mikulas versek iskolasoknak, télapó képeslap, mikulas otletek gyerekeknek, mikulás üdvözlő, modern mikulás vers, mikulás versek óvodásoknak, mikulás versek mesék.

Jön a mikulás vers, mikulás télapó, a télapó, retro mikulás, mikulás adventi naptár, kreatív mikulás ötletek, nagy mikulás, mikulás képkeretek, mikulás vers ovisoknak, mikulás versek kicsiknek, télapó története, télapó versek ovisoknak, mikulas versek gyerekeknek, mikulas versek ovisoknak, mikulás kalendárium, rövid mikulás vers, télapó vers kicsiknek, télapó köszöntő, vicces télapó versek, télapóra kreatív ötletek, rövid télapó vers, ötletek mikulásra, vicces mikulás versek felnőtteknek, télapó versek gyerekeknek, mikulás felnőtteknek, mikulás mondókák bölcsiseknek, mikulás versek bölcsiseknek, mikulás mondja a gyerekeknek, mikulás vers bölcsiseknek, télapó vers óvodásoknak, mikulás vers rövid, jön már a mikulás karácsonyi versek mesék, mikulás vers óvodásoknak, képeslap mikulás, legszebb mikulás vers, mikulás képek idézetekkel, télapós versek gyerekeknek, mikulas napi ajandekok, télapó ötletek gyerekeknek, mikulás versek nagycsoportosoknak, télapó mondókák gyerekeknek, mikulás köszöntő gyerekeknek, piros mikulás, mikulás versek óvoda, télapó műsor gyerekeknek, télapó és a manók, kreatív télapó, mikulás fénykép, télapóra, mikulás vers óvoda, télapó kreatív.error: Content is protected !!